Blogger news

Blogger templates

12/15/2015

ΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑ ΣΤΟΥΣ "16" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Ο Ηρακλής με νίκη και ο ΠΑΣ Γιάννενα με ισοπαλία και συνδυασμό αποτελεσμάτων πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.


Με γκολ των Πασά και Περόνε ο Ηρακλής νίκησε με 2-0 του Αρχαρνιακού εκτός έδρας και πήρε την πρώτη θέση αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Την πρώτη θέση του α’ ομίλου καπάρωσε ο Ηρακλής μετά και τη νίκη του με 2-0 επί του Αχαρνιακού. Ο Ηρακλής ήταν ο κυρίαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά τις αλλαγές του Παπαδόπουλου φάνηκε αντάξιος των απαιτήσεων. Ο Πασάς στο 38’ και ο Περόνε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αχαρναϊκός: Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ματσούκας (43’ Σιάννης), Καλογερόπουλος (80' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63’ Παπατόλιος), Ιωαννίδης, Μάρης, Παβίσεβιτς, Κωστόπουλος.

Ηρακλής: Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89' Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41’ Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63’ Ζαμπάζης), Πασάς.


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά την λευκή ισοπαλία με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Η Αναγέννησης Καρδίτσας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και άρχισε να απειλεί τους φιλοξενούμενους. Στο 9’ ο Δημόπουλος εκμεταλλευόμενος το λάθος του Περιστερίδη επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 13’ ο ΠΑΣ απάντησε με το  σουτ του Σαπαλίδη να σταματά στο δοκάρι και αυτό. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ισορρόπησε την κατάσταση και βγήκε μπροστά κυνηγώντας το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το 0-0 ήταν και το  τελικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ να παίρνει την πρόκριση σε συνδυασμό και με την νίκη του Ηρακλή στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Αργυρίου, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Κοντός (70' Υφαντής), Ακασσού, Σκαθαρούδης (84' Τσούκαλος), Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς (74' Μαυριάς).


ΠΑΣ Γιάννενα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Φερφελής (58' Γιάκος), Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (53' Λίλα), Γαρουφαλιάς (73' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Στρούνα, Καρανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου