Blogger news

Blogger templates

12/14/2015

ΚΟΚΚΑΛΗΣ: "Ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα "


«Οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων πρέπει να πάρουν τα καλάζνικοφ;» μια ρητορική και χιουμοριστική ερώτηση του Σωκράτη Κόκκαλη προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Στα πλαίσια της βράβευσης του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Δήμο Πειραιά, ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το  παρών και πήρε το λόγο προκαλώντας στιγμές γέλιου. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά αναρωτήθηκε, ορθώς ίσως, για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό γιούχαραν τους παίχτες της ομάδας με το σφύριγμα της λήξης. Ο Ολυμπιακός έκανε κακή εμφάνιση και δεν τους άρεσε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναρωτήθηκε το τι θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων που έχουν να δουν πρωτάθλημα αρκετό καιρό…

Τα λεγόμενα του:
«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα την καλύτερη ομάδα τους κορυφαίους φιλάθλους εκτός από μερικές φορές. Αυτά είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες. Χθες (13/12) οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Θέλω να τους πω: οι κακομοίρηδες φίλαθλοι των άλλων ομάδων που έχουν τόσα χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα έπρεπε να έρχονται με καλάζνικοφ (γέλασε).


Έπειτα τόνισε ότι η αγάπη του για την ομάδα τον οδήγησε να κάνει ότι έκανε για αυτήν ενώ ευχήθηκε να αφήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και κάποιον άλλον να πάρει τίτλο: «Έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα (και πάλι γέλασε)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου