Blogger news

Blogger templates

2/28/2016

Νίκη – δώρο Βλαχοδήμου


Ένα λάθος του Βλαχοδήμου χάρισε το γκολ στον Βάργκας και η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με 10 ολοκλήρωσαν το ματς οι «πράσινοι».
Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός που απείλησε δύο φόρες στο πρώτο δεκάλεπτο την ΑΕΚ με σημαντικότερη ευκαιρία το φάουλ του Καλτσά στο 2΄που πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ΑΕΚ απείλησε στο 9΄με τον Πεκχάρτ να πιάνει την κεφαλιά και τον Στιλ να διώχνει με δυσκολία τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και προσπαθούσαν να βρουν κενούς χώρους για να φτάσουν στην εστία του Μπαρόχα. Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκρυβε πολλά νεύρα με τον Κουκουλάκη να μην κιτρινίζει τους παίχτες. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 63΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Μολέδο να είναι ανενόχλητος αλλά να πιάνει μια άσχημη κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βάργκας να βρίσκει εκτός εστίας τον Στιλ αλλά να πασάρει αόυτ. Ένα λάθος του Βλαχοδήμου στο 78 έδωσε την ευκαιρία στον Βάργκας να παραβιάσει την εστία του Στιλ και να δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Στο 83΄ο Μπεργκ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μέστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ χάρη στο δώρο του Βλαχοδήμου πήρε τη νίκη και έκανε το 2 στα δύο απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου