Blogger news

Blogger templates

10/23/2016

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .... ΣΤΙΣ 20.30


Ίσως να είναι το πιο «άγριο» ντέρμπι του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι δύο κόσμοι εντελώς αντίθετοι με τους οπαδούς τους να μεγεθύνουν και να διατηρούν την έχθρα τους και τους προέδρους να κονταροχτυπιούνται πολλές φορές άνευ λόγου και αιτίας.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 20.30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον πρωταθλητή Ελλάδος να επιθυμεί να κάνει το 2/2 στα φετινά ντέρμπι και τον Δικέφαλο του Βορρά να αναζητά μια νίκη που θα σβήσει την κακή του εικόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα και μετά την ευρεία νίκη με την Αστάνα να υποτάξουν και τον Δικέφαλο του Βορρά στο Φάληρο. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα δυναμικό come back αφού η εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό δεν είναι και η καλύτερη και τι καλύτερο από μια καλή επανεκκίνηση απέναντι στον μισητό του αντίπαλο. Θείο δώρο για τους οπαδούς του, τέλεια τόνωση ψυχολογίας για το δυναμικό της ομάδας.  

Πάουλο Μπέντο και Βλάνταν Ίβιτς έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για τη σημερινή μονομαχία και ο καθένας τους κρύβει και ένα κρυφό άσο στο μανίκι.

Ο Μπέντο επέλεξε να αφήσει και πάλι εκτός αποστολής τον Μάρκο Μαρίν -  για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι - αλλά να πάρει μαζί του τον Δημήτρη Σιόβα και τον Ομάρ Ελαμπντλαουί. Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκαν οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντλαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγιεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα.Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.
Στην αντίπερα όχθη o Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης έστειλε πίσω στη Θεσσαλονίκη τους Βελλίδη, Δεληγιαννίδη, Γιαννούλη, Πούγγουρα και Κοροβέση. Ο Σέρβος τεχνικός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Τζαβέλλα και Πέλκα που είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει στο πλευρό του και τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο πλέον της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη αφού όπως γνωστοποιήθηκε οι πολλές υποχρεώσεις του δεν θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί στο Φάληρο. Εκεί θα βρίσκεται ο γιος του, Γιώργος Σαββίδης. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν έναν ισχυρό συμπαίκτη στο πλευρό τους αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού φρόντισαν να προμηθευτούν τα μαγικά χαρτάκια και θα δώσουν δυναμικό παρών στη σημερινή αναμέτρηση. Μιλάμε για sold out.



Σημερινός στόχος να γίνει ένα όμορφο αγωνιστικά παιχνίδια χωρίς διαπληκτισμούς, κοκορομαχίες, δηλώσεις, ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες και τα λοιπά... Η στρογγυλή θεά του ποδοσφαίρου αξίζει να γίνει ο πρωταγωνιστής και ας νικήσει ο καλύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου