Blogger news

Blogger templates

2/05/2017

Ελαφρώς βελτιωμένος με τριπλό φιλοδώρημα


Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση ο Ολυμπιακός με γκολ των Βιάνα, Ελιουνούσι και Φορτούνη επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη ο εορτάζων Βιάνα (έχει γενέθλια) με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής προσπάθησε να ισορροπήσει την εις βάρος του κατάσταση και σε ένα βαθμό τα κατάφερε αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός προς την εστία του Καπίνο. Μέτριος ο ρυθμός του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να έχει κάποια καλά ξεσπάσματα μετά το 30΄. Σε ένα από αυτά διπλασίασε τα τέρματα του όταν στο 42ο λεπτό ο Φιγκέιρας έβγαλε τη σέντρα και ο Ελιουνούσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-0 και να έχει καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Με διάθεση να πετύχει ακόμη ένα γκολ μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Γηραιού για τρίτη φορά στο 55ο λεπτό με τον Ιντέγιε να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή, τον Χουάντερσον να αποκρούει στέλνοντας τη μπάλα πάνω στο Φορτούνη που σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ταχύτητα δίνοντας χώρο στον Ηρακλή ο οποίος θα μπορούσε να μειώσει το σκορ στο 70΄. Ο Γηραιός έχασε διπλή ευκαιρία με τον Καπίνο να κάνει το λάθος και τον Μποτία να διώχνει πάνω στη γραμμή ενώ στη συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε την κεφαλιά του Κούρου κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Στο 77΄ο Ιντέγιε έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ αφού το σουτ που επιχείρησε από την καρδιά της άμυνας του Γηραιού ήταν αδύναμο. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Ηρακλή να προσπαθεί να κάνει κάτι καλό χτυπώντας στην αντεπίθεση και τον Ολυμπιακό να αναζητά ένα τέταρτο γκολ αλλά να μην καταφέρνει να παραβιάσει ξανά την εστία του Χουάντερσον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο:) Καπίνο, Βιάνα, Μποτία, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Φορτούνης (79’ Μαρίν), Ρομαό, Μάρτινς (59΄Ανδρούτσος), Ελιουνούσι (72΄Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγιε


Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Περόνε (λ.τρ. 69΄Μπαστάκος), Μοντέιρο, Στάμου, Ρούσσος (80΄Κυνηγόπουλος), Αγγελόπουλος (61’Πασάς), Δώνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Κούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου